Freebies

Mallar och annat för fritt nyttjande

Ny på jobbet

Några tips från mig till dig som snart ska kliva på ditt första jobb - i videon adresserar jag dig som socionom men jag tror att även du som ska börja jobba inom andra branscher eller ska introducera nya kollegor kan få något med dig.

Tidsstudier

Jag rekommenderar ofta på mina utbildningar att göra tidsstudier för att på det sättet få en bättre bild av vad det är för jobb man har för att sen kunna skruva på sättet att genomföra det på. Kanske ska du gå en utbildning där tidsstudien är ett första steg inför vår dag tillsammans. Här finns ett par små filmer som förklarar och en mall. Vill du veta ytterligare mer - läs Workflow!


Arbetsblad 

Här är ett arbetsblad som vi använder under Workflow-kurser och som också går att använda om ni läser boken tillsammans på jobbet som en studiecirkel. Skrivbar pdf.

Samtalskort

Här kan du ladda ner ett samtalsstöd för era gruppträffar. Reflektion över arbetet, hållbarheten och arbetssätten kan vara svårt att få till i vardagens höga tempo. Här har du ett verktyg för att få in små stunder av att lyfta blicken i vardagen.