edFlow

Välkommen till edFlow, så roligt att du hittat hit! Jag som driver verksamheten heter Helena Post Mårtensson och jag arbetar med förändringsledning. Jag har genom åren haft många olika uppdrag men alltid med den gemensamma inriktningen att förändra hur vi beter oss för att ständigt sträva efter att skapa förbättring och innovation. Jag vill verka som er extraresurs i projekt och processer. Jag designar lärande som ger effekt, rätt använt är utbildning ett kraftfullt och centralt verktyg i förändringsarbete.

Jag är bosatt i Småland men tar uppdrag i hela landet. Jag jobbar resurseffektivt i hybridform. Hör av dig så tar vi ett teamsmöte för att diskutera hur jag kan stötta er. 

Jag ser framemot att höra från dig!

REFERENSER

"Helena är en fantastisk föreläsare. Hon är både kunnig, strukturerad och rolig. Det gör att hon lyckas förmedla mycket information och ge många tips, utan att det känns som korvstoppning.

När vi har anlitat Helena för att möta personal i socialtjänsten har hennes goda kännedom om verksamheten varit ett stort plus. Hennes tankar har då varit både relevanta och möjliga att genomföra."

Cristina Dahlberg

regional utvecklingsledare, Göteborgsregionen 

"Jag kan varmt rekommendera Helena och hennes kurser.

Helena är en fantastisk kurshållare med stor närvaro och som lättsamt bjuder på sig själv och praktiska erfarenheter.

Vi gjorde en stor satsning för alla socialsekreterare inom myndighetsdelen kring arbetsmetodik och "projektplanering"

Både arbetsledare och personal uppskattade kursen och Helena och vi fortsätter att förvalta metodiken Helena delat med sig.

Helena är lätt att samarbeta med och har en ypperlig förmåga att anpassa sig till grupper, lokaler och förutsättningar som ibland ändras snabbt."

Carina Spjut

Kvalitetsutvecklare, Område Bistånd och service, SDF Östra Göteborg"

"Helena håller ett kursavsnitt i en länsgemensam arbetsledarutbildning som vi anordnar. Avsnittet omfattar en kursdag och handlar om att ge arbetsledare verktyg för att introducera nyanställda medarbetare till en god egen struktur på arbetet.

Kursutvärderingen
visade på nöjda kursdeltagare som gav det samlade betyget 9,4 av 10 för kursdagen. Det var kursens upplägg, relevans och om den tillförde nya kunskap eller inte som värderades. Kommentarer som lämnades var ex "Mycket bra med praktiska råd och tips, inte bara teori."

Josefin Axelsson

FoU-ledare, Kommunal Utveckling, Region Jönköpings län