Nytt verktyg - nya möjligheter

10.07.2023
Självkännedom som bas för självledarskap

Att skapa en fördjupad insikt i det uppdrag som man har i sin anställning, vad tiden behöver räcka till för att skapa värde för dom man är till för, är en viktig del i självledarskapet. Det finns också mycket att vinna på att lära sig hur vi kan använda vår tid och energi på nya smarta sätt. Men basen är andå självkännedomen. Den personlighet och den egenskapsuppsättning vi bär in i vår anställning utgör basen för stegvis kompetensutveckling, stresscoping och måluppfyllelse. Utan en god insikt i den egna personligheten kan det vara svårt att hitta hållbara lösningar för arbetet. Jag märker också att andelen uppdrag som ni frågar efter som också innehåller självkännedomsutveckling ökar, det glädjer mig verkligen. Nu har jag därför utökat min palett med ett kraftfullt verktyg för att kunna stötta er som grupp eller dig i ditt självledarskap. Verktyget har fokus på EQ, emotionell intelligens.

Den emotienella intelligensen fokuserar på våra unika mänskliga känslomässiga förmågor. Det som vi inte konkurrerar med AI om! EQ-i´s fem delområden beskriver sammantaget vår förmåga att förstå oss själva och andra och att anpassa våra beteenden utifrån det. Utvecklingsarbetet börjar med ett individuellt och konfidentiellt test med 133 frågor vars resultat blir en indikator som vi kan utvecklas som individer och grupper utifrån. Läs gärna mer om EQ-i 2.0 genom att klicka dig vidare:

Som certifierad EQ-i och EQ360 coach har jag nu ännu större möjlighet att bygga gedigna satsningar när ni vill bli hållbara och effektfulla på riktigt! Välkommen att höra av dig för mer information.